Меню

Аксесоари

Мачта „Droppole”- дизайн

„Droppole” е специално разработенa алуминиева мачта с атрактивен и нестандартен дизайн, проектирана да отговори и на най-високите изисквания. Наподобяваща мачтата на ветроходна лодка, този уникален дизайн, съчетава по неповторим начин комфорта и функционалността.

Неговата специална капкообразна форма придава на мачтата Droppole четирикратно по-голяма устойчивост в посоката на издърпване и може да бъде позиционирана изправена или с обичайния 10 ° наклон.

Мачти от неръждаема стомана или от високоустойчив анодизиран алуминий

Неподвласна на времето и много красива, тази мачта Soliday впечатлява със своя изчистен и фин дизайн. Тя се откроява със своята стабилност и висока здравина на материала. Подобно на ветроходна мачта, тази мачта Soliday остава в първоначалното си положение дори когато е подложена на високо натоварване.

Устойчивост на формата, неподвластност на влиянието на околната среда (плувни басейни хлор, солена вода и др.) и лекота в поддръжката- това са мачтите Soliday от стомана или алуминий.

Телескопична мачта

Гъвкавата Телескопична мачта Soliday е една завършена концепция от следващо поколение с интегрирано регулиране на височината на мачтатата от 2м. до 3,5м. в разпънато състояние.

Лебедка

Произволно много точки и варианти на закрепване

За всяка слънцезащитна система Soliday е необходима една- единставена лебедка, която заради своята подвижност може да управлява развиването и навиването на платното около вала, при това бързо, лесно и удобно, съпоставимо с усилието за разтварянеи събиране на чадър.

Лебедката е изработена от висококачествена неръждаема стомана и позволява идеално изпъване на платно. Приложима е, както за Droppole мачта, така и за мачтите от стомана и алуминий.

Droppole Дизайн- Лебедка

Аксесоар за лесно обслужване и комфорт на управлението с възможност за фиксиране на платното в желана позиция, както и с опция за регулиране на височината му. Подходящо само за слънцезащитни системи Soliday C и Soliday CS

Прожектор

Позволява осветяване на платното отгоре, като по този начин привлича вниманието на околните дори и в тъмнината. Предлага се в различни варианти от 70 до 150 W

Musik box

LED осветление, отоплителен уред, тонколона и още, и още.... Адаптерът за Droppole мачта позволява добавянето на допълнителни аксесоари по желание към вашата слънцезащитна система, както и скрито окабеляване.

Планка
за захващане на телескопичната мачта към пода

  • Направена от стомана
  • Поцинкована и прахово боядисана
  • Приложима за монтаж върху вече съществуваща основа или фундамент.

Планка
за закрепване към стена

  • Направена от благородна стомана
  • Служи за закрепране на мачтата към съществуваща стена

Винтови фундаментни болтове

Просто, бързо, чисто и подвижно решение за фундамент на мачтата Soliday. Предпоставка за използването на тeзи винтови основи е структурата на почвата. Приложимостта на този ценен аксесоар следва да бъде допълнително преценена.

Втулка за основа

Здрава втулка за основи, направена от алуминий включваща анкер за бетон. Приложима само за мачти от неръждаема стомана и алуминий

Основа Base Cube

Това е куб, който служи като основа на мачтата, ако условията не предполагат друг начин за фиксиране. Той е може да бъде разположен на всяка равна повърхност. Тежестта му е 900 кг. Покритието на куба може да бъде може да бъде персонализирано в съответствие с вашите желания и естетически предпочитания- декинг профили, камък, метал, алуминий и др.

Планка за стена

Създадена е за захващане на мачтите Soliday към стени. Приложима е за Droppole мачтата, както и за мачтите от благородна стомана или алуминий

Планка за монтаж на стена

Тази планка от благородна стомана служи за захващане на платното директно за стената, за тавана или за друга здрава повърхност без да е необходимо използването на мачта.

Изпратете ни запитване