Меню

Soliday RAFF C

Изкуството на дизайна. Чудесното решение за създаване на сянка

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ

Платната от RAFF- С са с модерен дизайн, луксозни и практични. Tова е новата, усъвършенствана, напълно моторизирана версия на RAFF-M - пергола платно за слънцезащитни структури

SMART HOME

Функционалния мотор на RAFF-C позволява да управлявате платното с дистанционно управление или АРР за SMART устрйство. Едно умно пергола-платно

NEW RAFF C

Напълно автоматизирана система с възможност за едновременна защита от слънце и дъжд.

Еднакво подходяща за закрити и открити пространства. Дистанционно управляема и динамична.

SOLIDAY RAFF - ИЗКУСТВОТО НА ДИЗАЙНА. ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СЯНКА

Системата RAFF- С е едно съвременно, моторизирано решение за засенчване (създаване на сянка) на големи и малки площи. Първата разработка на Raff- системата (RAFF-M) е бюджетно ориентирана, създадена с идеята за ръчно управление на платно, чиято функция е изцяло слънцезащитна. С усъвършенстването ѝ, посредством системата от водачи (направляващи релси), SOLIDAY RAFF-С е предпочитан за засенчване на зимна градина, на стъклен покрив, пергола и други, достъпа до които е по труден или се намират по-нависоко. С тази напълно автоматизирана система всяка пергола се превръща в един чудесен оазис, защитен едновременно от слънце и от дъжд само с натискането на един бутон на дистанционното управление. Механизираното управление осигурява също максимално изпъване на платното.

Оттичането на дъждовната вода е странично. Платното е проектирано така, че водата да се отвежда встрани, в зависимост от нуждите на проекта или наличието на улук например.

Функцията на слънцезащитното RAFF C - платно е сравнима с тази на кабриолет- може да бъде отворено или затворено в зависимос от атмосферните условия и вашите предпочитания. Когато имате нужда от повече светлина- отваряте платното, а когато пожелаете сянка - просто го затваряте.

НОВАТА НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА SOLIDAY RAFF-C

Изпратете ни запитване