Меню

Soliday RAFF M

Изкуството на дизайна. Чудесното решение за създаване на сянка

БЮДЖЕТНО ОРИЕНТИРАН

Зад бюджетната цена на RAFF-M стои една олекотена и семпла система от висококачествени материали. Soliday залага на благородната стомана и алуминия, както и на платно от устйчиви влакна

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Успехът и популярността на това слънцезащитно платно се дължи на доказаното в годините високо качество на всички продукти с марката Soliday. По-добрата цена не винаги е за сметка на клиента.

ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР

Подобно на всички други продукти от семейството на Soliday, RAFF-M се изработва с внимание и грижа към клиента- по индивидуален размер, в най-подходящата за проекта форма, в цвят и вид на платното, който клиентът определя.

SOLIDAY RAFF M - ИЗКУСТВОТО НА ДИЗАЙНА. ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СЯНКА

Системата RAFF е едно интелигентно, елгантно и икономически изгодно решение за засенчване (създаване на сянка) на големи и малки площи. Функцията на слънцезащитното RAFF - платно е сравнима с тази на кабриолет - може да бъде отворено или затворено в зависимос от атмосферните условия и вашите предпочитания. Когато имате нужда от повече светлина - отваряте платното, а когато пожелаете сянка- просто го затваряте.

Основни елементи

SOLIDAY RAFF -

Модерното и изгодно ръчноуправляемо платно за засенчване без защита от дъжд

Не е задъжително Lifestyle - продуктите да бъдат скъпи! SOLIDAY предлага една модерно и олекотено решение за платно, което да предпазва от слънце, както на открито, така и в затворени пространства- зимна градина, стъклен покрив и др.

image description

С внимание към семейния бюджет

Първата разработка на Raff - системата (RAFF-M) е бюджетно ориентирана, създадена с идеята за ръчно управление на платно, чиято функция е изцяло слънцезащитна. И при този модел Soliday остават верни на високото качество на използваните суровини, като залагат на благородна стомана, алуминий и изкуствени влакна от най-висок клас. Това е едно много практично решение за дървена пергола, към която трябва да приспособите слънцезащитно платно. Дървена пергола - конструкция от дърво, от метал или пергола от ковано желязо може да бъде успешно засенчена с ръчно управляемата Soliday-M

Дизайн и практичност за лятната вила

Ефирният и ненатрапчив дизайн на тази изчистена до съвършенство система RAFF - M я прави особено предпочитана като платно за дървени перголи, чиято функция не предвижда защита от дъжд. Изключително подходяща е за летни вили и веранди, както и за засенчване на площи около басейн и градински пространства. Разбира се, перголата може да бъде изпълнена в различни варианти, но е разумно платното за слънцезащита (тентата) да бъде професионално изпълнено по размера на структурата, която имате. Тогава перголата ще внесе уют и практичност в терасата и всяко друго открито пространство, на което е необходима сянка.

image description
image description

Платно за пергола

Raff- системата с ръчно управление е семпла и лесна за употреба. Тя може да бъде адаптирана успешно към всекакви структури, чиято функция е защита от слънце. В конкретния проект е изградена алуминиева пергола, към чиито ребра са монтирани водачите и самото слънцезащитно платно. Така само с едно движение контролът върху сянката е факт.

Сянката е необходимост

Всяка веранда има нужда от сянка- някои повече, други по-малко. В горещите слънчеви дни сянката е необходимост. Тази система мооже безпроблемно да я осигури без това да натовари бюджета на домакинството. Получавате същото Soliday гарантирано качество на достъпна цена, индивидуално проектирано по форма и размер.

image description

Изпратете ни запитване