Меню

Soliday A

Ръчно управляемо слънцезащитно платно от висша класа

ЯХТИНГ У ДОМА

Soliday - A е вдъхновена и изцяло взаимствана от яхтената индустрия. Независимо дали плавате с яхта или се наслаждавете на почивка у дома, усещането за простор и свобода остава.

РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ

Тази структура предлага възможност само за ръчно управление на слънцезащитното платно, чиято площ е с големина до 55 кв.м.

СВОБОДА НА ИЗБОРА

Четириъгълна или триъгълна структура, вид, цвят и линия на платното, избор между широка гама мачти и възможности за закрепване. Това е Soliday-A

Soliday A - в действие

Искате да управлявате платното си ръчно? Да го контролирате с двете си ръце, при това безпроблемно и лесно? Тогава изборът е Soliday-A – вдъхновен от яхтената индустрия за максимална свобода и простор.

Платното Soliday-A може да бъде проектирано и изпълнено в различни форми, съобразени със спецификата на вашите нужди и архитектурата на сградата. Благодарение на патентованата система за опъване на платната, те могат да бъдат безупречно опънати и обратно навити без това да предизвика появата на гънки по платното.

Както и останалите продукти от семейството на Soliday, тази структура също предвижда индивидуално регулиране на височината, което разбира се, също се управлява само ръчно.

Диагонално разположеният вал е елегантен и лек, без това да влияе отрицателно на качеството и функционалността му.

Основни елементи

image description

Продължение на дома под сянката на “Soliday-A”

Обичате яхтинга и искате да сте в непрекъсната връзка с обикалящата среда? Да управлявате движението на платното е вашата страст? Държите на сигурността и на леките изчистени линии?... Тогава Soliday-A ще ви удовлетвори!

Сянка за любимите места в градината

Когато сянката не е само необходимост, а израз на индивидуалност и стил, възможностите не са много. Марката Soliday е световен лидер в изкуството да създава комфорт под открито небе, изцяло ориентирана към дизайна и елегантния комфорт на продуктите си.

image description
image description

Модерната слънцезащита за тераси

Терасата е достъпен лукс, който лесно се превръща в зона за отдих и почивка на открито. Soliday придава нов смисъл на откритите пространства- прекрасна всекидневна или лаундж кът, като позволява нестандартно проектиране на платното с подчертана индивидуалност и осезаема ефективност.

Solidey се вписва навсякде

Имате малка уютна веранда, на която обичате да пиете сутрешното си кафе или да четете любимата си книга следобед. Слънцезащитното платно Soliday ще ви осигури сянка и пълноценен ден навън без ограничения.

image description
image description

Модерна слънцезащита по ваш вкус

Самоносещо слънцезащитно платно Soliday- A - Имате собствена визия за слънцезащитната структура? Тогава имате и възможността да избирате:

Изпратете ни запитване