Меню

Soliday C

Напълно автоматизирано платно за защита от слънце и дъжд. Лесно, сигурно и елегантно!

Моментален комфорт

Благодарение на моторизирания вал, патентованата система Soliday C осигурява автоматична едновременна защита от слънце и дъжд.

Автоматизиран контрол

Само с натискането на един бутон на дистанционното управление или чрез мобилно приложение, Soliday C гарантира вашия комфорт. Може да добавите и сензор за слънце и вятър, който автоматично управлява платната.

Огромни възможности

Големината на тази структура може да достигне до невероятните 85кв.м. с дължина на диагонално разположения вал до 11,5м.

Soliday C - в действие

Основни елементи

image description

Самоносеща структура

Диагонално разположения вал е стабилизиран върху две от мачтите на системата. Платното се развива и навива двупосочно около вала, благодарение на вградения мотор и патентованата Pylon-система, инсталирана в двете срещуположни мачти

Винаги отлично вписан

Не е задължително Soliday C да бъде самоносеща. Тя лесно и ефективно би могла да бъде адаптирана към архитектурата на дома, посредством възможностите за фиксиране към фасадата, покрива или друг елемент на сградата.

image description
image description

Идеално решение за защита от слънце и дъжд на любимата веранда.

Две от мачтите са заменени с планки за захващане към стена

Aдаптиран към вашата тераса

За да ви осигурим елегантна слънцезащита, без да нарушаваме хидроизолацията и без да отнемаме излишна площ, можем да фиксираме мачтите на структурата извън периферията на терасата, като добавим нотка допълнителна елегантност.

image description
image description

Пълен контрол

Безпроблемно можете да разгърнете и фиксирате платното в желаната позиция без да използвате пълния му засенчващ капацитет.

Soliday C - Господар на сянката

Разбира се, че не е нужно да бъде засенчвана цялата открита площ около дома. Сега вие решавате къде, кога и колко слънчево да бъде.

image description

Изпратете ни запитване