Меню

Soliday CS

Подвижно автоматизирано платно от ново поколение

Изящен дизайн

Лека и ефирна структура с големина на платното до 56 кв.м. и едновременна защита от слънце и дъжд с Austriosail Nano

Абсолютен контрол

Напълно автоматизирано платно, с възможност за дистанционно управление или мобилнo приложение, сензор за слънце и вятър, и индивидуално регулиране на височината.

Свобода на избора

Уникалност и ярка индивидуалност на форми и цветове.Избор между триъгълна и четириъгълна форма на платното. 3D проектиране и монтаж.

Soliday CS - в действие

Тази напълно автоматизирана система наподобява тента, но само на пръв поглед. За разлика от конвенционалните тенти Soliday е лека и ефирна, функционална и практична. Извънредно елегантната й визия се дължи на липсата на рамена под платното.

Tази система предлага възможност за едновременна защита от слънце и дъжд. Максималната дължина на моторизирания вал е 8 м. и позволява проекция с дължина 7м. Или 56 кв.м. стилно платно цвят, а защо не и в принт по избор.

За да предостави максимален комфорт и функционалност, тази тента от бъдещето може да бъде снабдена с датчик за слънце и вятър, както и да бъде безпроблемно управлявана с дистанционно управление.

Основни елементи

image description

Тента от ново поколение

Ефирен и стилен дизайн. Изчистeни линии и изящна структура, способна да удовлетвори и най-изтънчените очаквания. За нуждите на конкретния проект двете мачти са изнесени извън периферията на терасата с наклон от 10%.

Изтънчено решение за дискретност и уединение.

Няма друга тента, която предлага толкова функционално решение срещу отблясъците на ниското следобедно слънце, като едновременно с това създава елегантна защита от любопитни погледи. Атрактивният дизайн е в основата на конкретния проект, за който е предвидено двустранно регулиране на височината. Мачтите са „Droppole“- дизайн, снабдени с Droppole Дизайн- Лебедка

image description
image description

Практичността е водещ принцип

в проектирането и изпълнението на всяка Soliday - структура. Когато терасата е ситуирана така, че двустранното регулиране на височината е излишно, тогава следобедното слънце може да бъде овладяно дори и с едностранно такова. Конкретният проект е изцяло съобразен със спецификата на терасата, за да може структурата да изпълнява основната си функция без да нарушава удивителната гледка от терасата.

Проектиране и монтаж без ограничения

Фиксирането на вала на структурата към фасадата е една лесноизпълнима възможност, но не е единствена. Всеки проект е съобразен с особеностите на архитектурата на сградата и има подчертана елегантност и стил. Ансамбълът от цветове и форми лесно постижим със Soliday

image description
image description

Soliday обича предизвикателствата

Нестандартните проектни решения са предизвикателство и възможност за Soliday да разгърне необятните си възможности. Посредством специалните монтажни планки от неръждаема стомана, тази слънцезащитна структура може да бъде фиксирана за покривната конструкция - под или над нея, за плочата на терасата,или за подпокривната стряха. Ние имаме идеите, Soliday разполага с решенията.

Изпратете ни запитване