Меню

Soliday CS TWIN

Най - голямото автоматизирано платно за защита от слънце и дъжд

ВНУШИТЕЛЕН РАЗМЕР

  • 110 кв.м. сянка
  • 110 кв.м. защитени от дъжд
  • Безкрайни възможности

ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ EКСТРИ

  • Индивидуално регулиране на височината
  • Pylon- Технология
  • Напълно автоматизиран контрол - ръчен и моторизиран
  • Разнообразие от форми и текстили
  • Датчик за слънце и вятър
  • Дистанционно управление на платната

ЗА ЗАВЕДЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ

Когато чадър не е решение, а перголата е тромава и тежка, идва Soliday CS TWIN - елегантна, красива, динамична и функционална.

Soliday CS TWIN - в действие

Системата Soliday - CS TWIN предлага най-голямото напълно автоматизирано платно в продуктовата гама на Soliday. Максималната площ, която тази система може да засенчи са внушителните 110 кв.м. Изпълнява се с две отделни платна, всяко от които се управлява независимо от другото. Това реално означава, че навиването или развиването на платното около вала му не е обвързано с въздействие върху другото, което е напълно смостоятелно.

Всяка една от двете половини на тази внушителна система може да има проекция с дължина до 7м. в двете посоки и дължина на вала до 8м. Тези параметри в комбинация с нейната адптивност, правят Soliday уникална и единствена по рода си.

Основни елементи

image description

Можете ли да си го представите?

110 кв.м. площ защитени от слънце и дъжд благодарение на една единствена напълно автоматизирана структура- функционална и лесна за управление.

Soliday CS TWIN няма аналог на пазара. Тя е изключително подходяща за засенчване на ресторанти и заведения, барове и пространства между сгради, като придава онази изтънченост и класа на открите пространства, която конвенционалната тента с тежките си рамена, никога няма да може да предложи. Адаптивна към архитектурата на сградата, с множество цветови решения, както и възможност за принт по избор.

С грижа и внимание към клиента

Удобството и сигурността на сензора за вятър и слънце в комбинация с дистанционното управление на структурата ще придадат на терасата ви онази изтънчена нотка на лукс и уникалност, която винаги впчатлява.

Съществува, разбира се и възможност за индивидуално регулиране на височината при мачтите на системата, която ви дава допълнителна защита при промяната позицията на слънцето.

Със Soliday сянката остава задълго!

image description

Изпратете ни запитване