Меню

Soliday XS

Полуавтоматична слънцезащитна система с една точка на управление

NEW!

Първата полуавтоматична слънцезащитна система Soliday. Въпреки липсата на моторизация, това платно се развива и навива обратно около вала с едно движение.

ПАТЕНТОВАН ПРОДУКТ

Тази система залага на новите патентовани нововъведения на Soliday, за да осигури по-сигурно и ефективно засенчване.

НЕОГРАНИЧЕН КРЪГОЗОР

Посредством възможността за изнасяне на мачтите встрани от ъглите на платното SOLIDAY XS позволява гъвкаво проектиране според желанието на клиента

SOLIDAY RAFF - ИЗКУСТВОТО НА ДИЗАЙНА. ЧУДЕСНОТО РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СЯНКА

Тази структура (платно, тента) обединява две основни предимства на продуктите Soliday- гъвкавост на слънцезащитното платно и практичното разположение на задвижващия вал по стената.

Оборудван с новата патентована система за управление от една точка, серията X и самонавиващ се задвижващ вал, слънцезащитното платно може да бъде разпънато ръчно от стената с проекция от 6 метра и максимална площ до 35 кв.м.

Втората патентована технология на този модел слънцезащитна тента позволява точките на закрепване т.е. мачтите да бъдат изнесени встрани от ъглите на платната, за да осигурят по този начин ясна видимост отпред.

Това платно предлага защита от слънце и едновременно с това защита от дъжд и може да бъде изпълнено в триъгълна и четириъгълна форма.

Максималната дължина на полу-автоматичния вал е с дължина 6м. За максимален контрол върху сянката, регулирането на височината при мачтите, е разбира се възможно. Изборът между алуминиева, стоманена и Drollole - мачта дава по-широк диапазон на проектиране и добавяне на допълнителни екстри (прожектор, music box).

Изпратете ни запитване