Меню

Soliday - Завеса за външни пространства

Слънцезащитна, ефирна и лека преграда срещу любопитните погледи.

ИЗВЪН ПРАВИЛАТА

Дизайнът на SOLIDAY е различен, смел и нестандартен. Провокира и създава нови стандарти, нови концепции и нови хоризонти.

ИНОВАЦИЯ В ЗАСЕНЧВЕНЕТО

Щори! Вътрешни щори, външни щори, алуминеви щори... До сега! Вече има по-широки хоризонти, по-елегантни възможности и нови концепции в дизайна на слънцезащитата- Soliday- outdoor завеси!

OUTDOOR LIVING

Модерната архитектура и стилния екстериор прескачат границата на стериотипите. Концепцията за живот навън привлича все повече последователи. SOLIDAY дава решения!

Soliday - outdoor завеси - в действие

С цялата си гама от слънцезащитни тенти, платна и системи, SOLIDAY несърчава Outdoor концепцията за живот извън стените на дома, в допир с обикалящата ни среда. OUTDOOR-завесите на SOLIDAY са функционални и практични . Те са не само екстравагантно допълнение към модерната архитектура на сградата, но и стилен акцент в дизайна на фасадата. Едновременно със слънцезащитната си функция те функционират и като ефирна и лека преграда срещу любопитните погледи.

image description

В ИГРА С ВЯТЪРА

Довчера решението беше само едно- външни щори. Вече има нова възможност- ефирна слънцезащитна завеса- иновативната концепция за модерен дизайн и непосрествен контакт с обкръжаващата среда. Outdoor- завесата предоставя защита от вятър и поставя елегантна бариера в грижа за вашето уединение.

ИЗКУСТВОТО НА ЗАСЕНЧВАНЕТО

Категоричната защита от слънчевите лъчи не винаги е задължителна. SOLIDAI CHILL има 50% пропускливост, предлага отлична вентилируемост и устойчивост на вятър и дъжд. Може да бъде поръчана в три меки нюанса; бял, кремав и сив.

image description
image description

Soliday ДАВА ИДЕИ И РЕШЕНИЯ

Специално разработения текстил за открити пространства Soliday CHILL има необятни сфери на приложение- слънцезащитен текстил за засенчване в желани форми и цветове, ефирни слънцезащитни завеси, декорации и акценти към екстериора. Със Soliday Chill идеите идват сами.

image description

Изпратете ни запитване